Everyday

Avslutning på förskolan och fem dagars ledighet

Så sitter jag här med ett glas Pink Bubbel intill en sovande dotter och snarkande hund. Jag börjar bli trött efter oroliga nätter nu några dagar och det ska bli skönt att förhoppningsvis sova bättre inatt.
bubbel
Efter jobbet idag körde jag och handlade saker till kvällens grillkväll på Emmas förskola. Det var som ett litet avslut av denna terminen men också för dessa åren som hon gått på förskolan. Det är ju bara ungefär 10 veckor innan hon och några av kompisarna lämnar förskolan för nya äventyr på skolan. Det var uppträdande, skratt, bus och sen fick hon en ros och ett fint dokument med sig hem från fröknarna. Bara jag sitter här och skriver så kommer tårarna. Vi har varit så otroligt nöjda med förskolan och det känns tråkigt att lämna fröknarna och de yngre kompisarna som ger Emma en fin trygghet varje dag. Men jag vet också att hon kommer få det samma på skolan när hon i augusti börjar där.
avslutning
För övrigt blev jag extra ledig imorgon då min elev skulle vara ledig och lika så på måndag då det inte var så många dagar den klämdagen. Så jag hälsade hej till fem (!) dagars ledighet. Det skålade jag faktiskt in med ett glas bubbel nu ikväll och funderar på vad vi ska fylla dagen med imorgon. Hämta paket, promenera på stranden och köra ett intervallpass i en backa här hemma övervakat av Emma? Ja det får vi se imorgon helt enkelt. Nu ska jag faktiskt ta och rensa ut lite kläder ur garderoben som ska säljas, det är nämligen lite trångt just nu!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s