Everyday

Stockholm Marathon – från soffan

Jag sitter bänkad i soffan med en kopp nybryggt kaffe och har lyssnat till försnacket inför loppet. Dagen är nämligen här för 2017 års upplaga av Stockholm Marathon, den 39:e gången loppet springs. Om bara några minuter går starten och det råder löplängtan hos mig. Men ja marathon distansen får faktiskt snällt vänta till hösten 2018.
lördag kaffe
Efter att sändningarna slutar ska vi sätta oss i bilen och åka ut till Cissi för middag och lek. Härligt att komma hemifrån några timmar idag och när vi kommer hem tänkte jag faktiskt gotta ner mig i sängen och fortsätta läsa Elsas värld. Har plöjt igenom dessa böckerna nu senaste dagarna och har ett par kapitel kvar nu i sista boken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s