Everyday

En dag offline

Igår blev det sovmorgon och lika så idag, imorgon blir det annorlunda för det är jobb igen. Igår laddade jag upp med en halvdag hemma hos vänner i deras hus tillsammans med god lunch, kaffe och bebisgos. Vi gick igenom Evelinas förråd av ljus, vi har båda sålt partylite tidigare och jag behövde fylla på här hemma så jag passade på att fynda hemma hos henne. Så nu kan jag elda doftljus igen!

Jag fick inte gjort så mycket igår när jag kom hem som jag egentligen borde så jag fortsätter med det idag innan jag kör till Cissi för ett intervallpass, eller om hon kanske kör hit. Jag ska bara klura ut vilket intervallpass vi ska köra idag. Har du kanske något tips på vad vi egentligen borde springa?

Vegetarisk gratäng
Gjorde en paj häromdagen med allt gott jag hittade i kylen
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s