Everyday · Träning

Nationaldagen och intervalltisdag

Sveriges nationaldag idag och här hemma har den inte firats något nämnvärt, men jag hoppas det ändras till nästa år. Kanska ska ta och köpa en söt folkdräkt till Emma. Men vi får se hur det blir till nästa år.

Jag tog mig ut på en runda själv idag även om planen var att springa med Cissi. Men hon fastnade i trädgården och jag gav mig ut själv. Jag valde att springa en runda ut mot Höja, enkelt eftersom det är rak väg och vände efter halva för att springa tillbaka.

Dagens pass var intervaller och eftersom jag inte hittade ett intervallpass som verkade roligt eller spännande att springa så tog jag mitt favoritpass. 40/20 intervallerna är perfekta att springa och anpassa efter dagsformen. Jag tänkte att jag skulle försöka hålla 6:00-6:30 tempo på mina intervaller idag för det kändes lite som det är där min kropp ligger för tillfället.

Tji fick jag när jag väl sprungit, intervallerna hamnade på 4:11-4:30 tempo! Det var ett tempo jag inte visste fanns i mina ben och inte ens kunde drömma om. Det är en hastighet andra håller! Nu var jag där i 16 40-sekunders intervaller idag och jag är så lycklig! Att det kanske kommer 10 dåliga pass efter detta gör inget (hoppas ju inte på att det gör det!), jag kommer leva på detta passet ett tag.

Nu har jag precis fått i mig kvällsmat, en god och matig sallad och ska snart tända lite ljus och bädda ner mig för att se en film. Imorgon blir det en lång arbetsdag (8-18) efter fem dagars ledighet. Har ni haft en bra dag?
middag

Annonser

2 thoughts on “Nationaldagen och intervalltisdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s