Everyday

Svensk sommar – regn och sol

Det blev tyst igår här inne, men jag orkade inte starta datorn utan lagade mat, rastade Charles och sen la jag mig vid 20. Läste visserligen till klockan 22 för jag ville bli klar med boken jag höll på med. Märkte att jag var rejält sliten efter en arbetsdag 8-18 och det var skönt att få till vila igår och jag sköt därför fram gårdagens styrkepass till imorgon.

Nu sitter jag med en snarkande hund i famnen och en kopp kaffe i handen. Ska snart byta om och ge mig ut på ett kort distanspass på 2-3 km tänkte jag. Idag ska jag träna på att springa långsamt och hålla ett jämnt tempo i löpningen. Jag bränner gärna på i ett hiskligt tempo som jag inre orkar hålla allt för länge utan sen måste jag gå och återhämta mig lite. Det vill jag försöka träna bort i sommar.

Och det verkar som jag får springa i sol idag, det har ju regnat hela morgonen och förmiddagen men klarnade upp efter lunch idag. Älskar solens strålar! Men det är väll detta som kallas svensk sommar!

Hur går det för er med träningen?

160426_2

En bild tagen förra året men oj vad jag är sugen på att äta något liknande nu!


Annonser

One thought on “Svensk sommar – regn och sol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s