Everyday

Semester och nya tag

Long time no see!
Det har varit full rulle med att arbeta denna sommaren och igår fick jag äntligen gå på en veckas semester och ska faktiskt njuta för fullt. Det har inte tagit mest på krafterna att jobba dessa veckorna utan att ha varit ifrån loppan i snart FYRA veckor. Det har varit extremt tufft och jag är tacksam över att jag fått möjligheten att träffa henne två kvällar efter jobb.

Nu väntar en veckas ledighet som sagt och vi ska spendera den med delar av släkten. Jag ska passa på att hälsa på vänner och familj nere i Hörby under veckan. Vi får se lite vad Emma vill hitta på nu när vi äntligen slipper vara ifrån varandra.

Det kommer bli nya tag här inne också, jag har hunnit samla på mig massor av idéer och inspiration. Nu ska jag ta mig tid att sätta mig ner och skriva ner allt också. Men först ska jag fortsätta dricka kaffe och lägga puzzel som jag började med i torsdags.
puzzel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s