Everyday

Sommarkvällar i Hörby

Jag njuter till fullo över att vara hemma i Hörby och hälsa på under veckan. Det är något visst med att vara tillbaka på orten där jag växte upp och levde de första 16 åren av mitt liv. Jag njöt igår kväll när jag och Emma tog en promenad längst grusvägarna vid gården som mormor och morfar hade förr och som min moster numera äger. Ljuset var fantastiskt och jag ångrar att jag inte tog med systemkameran under promenaden.
emma promenade
Charles har också fått njuta till fullo av att springa lös i trädgården där ute när vi hälsat på både igår och idag. Nu ligger han här i soffan och sover innan vi ska ta kvällsrundan i byn.
Vi har varit inne hos mormor bådadagarna jag varit nere, hon ligger på sjukhus och jag vill passa på medan jag är nere i Hörby och har nära till sjukhuset. Detta är nackdelen med att flytta till annan ort. Man har längre till familjen men vi försöker göra det bästa av det när vi väl är nere.

Hoppas ni har en härlig vecka!
promenad hörby

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s