Everyday

Home sweet Home

morgonkaffe
Det har blivit många koppar kaffe hemma i Hörby

Vi är åter igen hemma i Ängelholm efter en vecka hemma i Hörby. Känns så konstigt att kalla båda dessa ställen för hemma men så är det, Hörby kommer alltid vara som att komma hem eftersom familjen bor där och jag tillbringade mina 16 första år i kommunen. Samtidigt så har Ängelholm blivit mitt hem och där jag kommer bo tills Emma flyttar hemifrån, sen vet man aldrig. Det var i vilket fall väldigt skönt att komma hem till våra egna saker.

Förmiddagen och delar av eftermiddagen följde vi Friidrotts VM där stavkvalet blev väldigt nervöst men oj vad Duplantis tog sig samman och tog sig vidare till final. Sen blev det städning av lägenheten och packa upp alla väskor. Perfekt så vi bara kan mysa i soffan nu ikväll innan finalpassen drar igång på VM och Emma ska sova. Vi är lediga imorgon också men ska uträtta en del ärende tänkte jag, så är vi redo för fritids och jobb på tisdag.

Har ni haft en bra dag?

charles balkong
Vi har njutit av mammas balkong denna veckan
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s