Everyday

För 6 år sedan blev jag mamma

Klockan 21,08 för sex år sedan fick jag en titel som är den absolut finaste man kan få – jag blev MAMMA! Med dunder och brak kom hon efter nästan ett dygns väntan efter vattengång. Fem veckor tidig och med rumpan först.
IMG_5535
Jag hade planerat att gå över två veckor så hon skulle komma lagom till min lillebrors födelsedag och hade därför inga tankar på att hon skulle komma tidigare. Men loppan ville annat och dagen efter att vi flyttat in i vår nya lägenhet gick vattnet och allt var igång. Jag kände mig lugn och inte alls stressad över att hon låg i säte, vilket jag nu förstått i efterhand att det är en riskförlossning. Kanske tur att jag inte visste om det utan höll mig lugn.
IMG_5544
Idag har vi firat hennes 6 årsdag hemma hos familjen i Hörby och imorgon kör vi hem igen till Ängelholm för då är det kalas hos hennes pappa. Tack loppan för att jag fått möjlighet att uppleva att vara mamma med allt det innebär till just dig! Jag älskar dig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s