Samarbete/PR & Policy

För mig är alltid mina läsare det som är mest värt för mig. Därför ska ert varumärke vara relevant för mig och mina läsare. Jag prioriterar också långsiktiga samarbeten där jag och min samarbetspartner tillsammans kan stärka våra varumärken.

Det som kännetecknar min blogg är: Träning – Sport – Matlagning – Familjeliv

Vill ni göra ett samarbete, annonsera eller på annat sätt synas på www.lifestylebycherie.se? Välkommen att mejla mig på borjaspring@hotmail.com

Pressutskick
Jag tar gärna emot pressutskick, produktprover samt går på event för hålla mig (och även mina läsare) uppdaterade, men jag garanterar inte att det syns på www.lifestylebycherie.se eller i mina sociala medier. Jag skriver enbart om produkter som jag verkligen gillar och vill tipsa mina läsare om. Om jag skriver om en produkt jag fått via pressutskick eller event märker jag det med:

Inlägget innehåller pressutskick 

Vill du lägga till mig bland dina presskontakter använd borjaspring@hotmail.com och vill du skicka mig produktprover använder du adressen nedan.

Cherie Mårtensson
Lilla Torggatan 10b
26252 Ängelholm

Annons/Samarbete
Vill du göra ett samarbete där jag skriver ett redaktionellt inlägg med bilder. Dessa inlägga ska ge mina läsare tips och inspiration. Ett sådant inlägg kan vara upplagt på olika vis men kan även skräddarsys efter önskemål. Produktprover är aldrig ersättning för ett inlägg men är i många fall en förutsättning för att jag ska kunna ge min åsikt vidare till läsarna. Kontakta mig för mer information om priser och format. Dessa inlägg märks med:

Annons i samarbete med [aktuellt företag]

Sponsrat
Om jag blir sponsrad med någon produkt/tjänst/besök eller liknande märker jag ut dessa inläggen med:

Sponsrat [tex. träningsskor] från [aktuellt företag]

Affiliatelänkar
I min blogg förekommer det affiliatelänkar och dessa är aldrig köpta av företag. Det är saker som jag köpt själv men som jag vill tipsa mina läsare om och det är alltid produkter jag verkligen gillar till 100%.  Dessa inlägg märks med:

Inlägget innehåller affiliatelänkar 

Bilder
Alla bilder är mina egna om inget annat anges. Vill man låna en bild till sin privata blogg går det bra om man frågar om lov, uppger var den ska användas samt alltid länkar till www.lifestylebycherie.se. Vill man köpa en bild vänligen kontakta mig. Ser jag att någon kopierat mitt material utan att ha bett om lov och fått godkänt att använda det kommer jag att fakturera den berörda parten.
jagsmygerintebadge_inos_2